Interview voor horecanieuws.nl

Wat maakt jouw zaak uniek? De persoonlijkheid, het huiskamer gevoel. Stads is geen grote zaak. Ik ben het gezicht van de zaak, maar ook het personeel kent onze vaste gasten en weten precies waarvoor ze komen. Dit zorgt ervoor dat gasten zich snel thuis voelen bij Stads. Wij kunnen makkelijk inspelen op hun behoeften omdat we investeren in een persoonlijke band. Verder lezen? Klik op het logo van Horecanieuws.

Interview Business in barneveld magazine

BARNEVELD - De Barneveldse wijnbar Stads Food & Wine is in de top beland van een Gelderse restaurant-verkiezing. Dit tot verbazing van eigenaar Mirjam de Graaff, die nog maar net een jaar de gang heeft in de Barneveldse Jan van Schaffelaarstraat.

Mirjam de Graaff vloog jarenlang over de wereld als stewardess, maar besloot een jaar geleden de lokale horeca in te duiken. Sindsdien is het hard gegaan. “Op de een of andere manier had ik het gevoel dat Barneveld behoefte had aan een hippe horecagelegenheid..... verder lezen? Klik op het logo van Business in Barneveld.

Stads onder de loep genomen door foodblogger culy.nl

 

Barneveld: meer dan 800 jaar oud, nooit tot stad verheven en met ruim 55000 inwoners levendig gelegen in de Gelderse Vallei. Hier treffen we Stads Food & Wine, open sinds augustus 2016.

 Een menukaart met diverse (originele) sandwiches, salades en soepen. Huisgemaakt en veelal met lokale producten. Maar ook fingerfood voor bij de borrel, zoals spring rolls en chips gemaakt van vergeten groenten. En voor de borrel serveren ze een aardig assortiment aan wijnen per glas.... verder lezen? Klik op het logo van Culy.nl 

"een hippe hotspot met stadse allure"

 

BARNEVELD - Een hippe hotspot met stadse allure. Dat doel heeft Mirjam de Graaff voor ogen met 'Stads Food & Wine'. Aan de Jan van Schaffelaarstraat 19 wil de onderneemster het adres voor koffie, lunch en wijn worden. ,,In veel steden barst het van deze tentjes, waar lekker eten en drinken gecombineerd wordt met persoonlijke service. Ik denk dat Barneveld ook toe is aan zo'n zaak", vertelt Mirjam..... verder lezen? Klik op het logo van de Barneveldse Krant.