illy Coffee

illy Coffee

Stads gaat voor quality. Daarom hebben wij ervoor gekozen u te verwennen met heerlijke koffie van Illy (ook om mee te nemen). Onze crew is door Illy opgeleid tot barista. Of het nu een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato moet zijn, wij maken deze met liefde voor u klaar.

 

Bij de koffie serveren wij heerlijke taartjes zoals homemade Cheesecake en taart van de lokale bakker. Ook hebben wij lactose en glutenvrije taartjes!

Wij kunnen alle koffie ook bereiden met havermelk of sojamelk

Over illy

We zijn trots om wereldwijd een referentie te zijn van koffiecultuur en excellente kwaliteit van koffie. illly is een innovatief bedrijf dat de beste producten wereldwijd via de mooiste consumptielocaties en verkooppunten aanbiedt. Hierbij willen wij de leider blijven in het premium koffie segment.

 

illy´s passie voor wetenschap en technologie loopt door de hele geschiedenis van het bedrijf heen en vertaalt zich in innovatie. Het is dan ook geen toeval dat illy de afgelopen eeuw drie van de acht revolutionaire innovaties in de koffiewereld op haar naam heeft staan.